Cont nou!
Regulament Think Smart

sageata Atentie!
    Cititi cu atentie acest regulament. In cazul in care el este incalcat, administratorii Think Smart isi rezerva dreptul de a aplica sanctiuni in functie de gravitatea faptei comise. Se incepe cu avertizare scrisa si se poate ajunge pana la suspendarea temporara sau definitiva a contului. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de selectie a utilizatorilor.

sageata Injuriile si limbajul necorespunzator
    Acest website, precum si forum-ul de aici se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. Asadar, sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe ori mesajele cu continut sexual. Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui site.
Toate jocurile sunt gratis, asadar prezenta unui utilizator pe acest site si acceptarea lui ca membru reprezinta un privilegiu, si nu un drept. Un utilizator poate fi banat in orice moment daca nu respecta pe ceilalti membri si daca nu are un comportament civilizat.

sageata Trisatul si jocul nesportiv
    Orice metoda de a trisa la vre-un joc, inclusiv prin specularea unor erori de sistem, este sanctionata in functie de gravitatea situatiei.
De asemenea, un jucator are obligatia sa isi apere corect sansele intr-o partida. Jocul "nesportiv", adica ajutarea adversarului sa castige cat mai mult va atrage sanctiuni grave. Rating-ul unui cont trebuie sa reflecte corect valoarea lui, de aceea toti cei care nu dau dovada de fair-play si castiga altfel punctele decat prin joc corect vor fi sanctionati in functie de gravitate.

sageata Conturile multiple
    Pentru a preveni eventuale fraude, sunt interzise conturile multiple.
Conturile multiple mai sunt denumite si clone. O clona inseamna un user care este deja inregistrat, si din diverse motive isi mai face inca unul sau mai multe conturi, cu scopul clar de a posta sub mai multe "identitati" sau de a acumula puncte la jocuri de pe mai multe conturi. Cazurile in care aveti probleme cu userul sau parola nu se rezolva prin crearea unui nou cont, ci prin folosirea cu incredere a functiei "Am uitat parola" sau contactarea prin contact/e-mail/YM a unui administrator.
In conditiile in care descoperim clone, veti primi initial un avertisment, iar clonele vor fi sterse ramanand doar contul initial. Daca situatia se repeta si dupa asta, va fi sters si contul initial, si clonele aferente care s-au creat intre timp, iar respectivul user va fi banat pe o perioada aleasa de noi. Conturile sterse nu mai apar nici in topuri (daca era cazul).

sageata Administratorii Think Smart
    Utilizatorii cu drepturi administrative de pe site-ul ThinkSmart.ro sunt: MG, Hell, Impecabil91 si DolceC. Lor va adresati daca intampinati probleme.
In cazul in care un administrator al acestui site semnaleaza o neregula (scrisa sau nu in regulament), el are dreptul sa ia masuri imediat in functie de gravitatea situatiei. Deciziile luate de administratorii Think Smart sunt definitive si nu sunt negociabile. Incercarile de orice fel ale unui user de a modifica o sanctiune deja acordata se poate lasa cu inca un avertisment.
Important: Orice jucator care se da drept administrator Think Smart, indiferent scop, va fi pedepsit cu anularea contului. Orice jucator care aduce injurii administratorilor Think Smart va fi pedepsit cu anularea contului.

sageata Modificari ale Regulamentului
    Atentie: acest regulament poate fi modificat la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestui regulament oricand, accesand aceasta pagina.

donatii
cont nou
Pagina generata in 0.005917 s